Bella Arena – den perfekte ramme for eComExpo

eComExpo i tilknytning til eCarExpo 2023 i en separat hal – Bella Arena – i udstillingsområdet torsdag og fredag 26. og 27. oktober, hvor fredag vil være fælles branchedag også for eCarExpo som ligger i en tilstødende hal.

Det betyder, at 7.000 kvadratmeter ultramoderne udstillingsrum med højt til loftet og store læsseområder er tilgængelige til at huse alle slags af nye køretøjer til lands, til vands og i luften.

Velkommen til at være en del af Nordens største mødested for elektrificering af transportsektoren.

Bella Center Copenhagen er med sine 65.000 kvadratmeter og 48 permanente mødelokaler blandt Skandinaviens største messe- og kongrescentre. Bella Center Copenhagen er i dag en del af Bellagroup og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Bella Center Copenhagen er Green Key-certificeret, og har dermed forpligtet sig til at sætte en høj standard indenfor miljøarbejde.

Adressen er:
Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 9 – Indgang 7
2300 K

Bella Arena

Nyt og friskt. Bella Arena i København er et nyåbnet messecenter med Danmarks bedste adgang til nationale og internationale arrangementer.

eComExpo er:

• Et levende mødested for en ny æra for vores erhvervskøretøjstrafik. Vi byder velkommen til alle kategorier af elektrificerede brugskøretøjer, fra elektrificerede pakkecykler til de største lastbiler, busser og entreprenørmaskiner. Batteri-, brint- eller hybridkøretøjer tilhører alle eComExpo, så længe de kan køre uden emissioner.

• Infrastrukturen omkring elektrificering udgør en måske endnu større udfordring end at få køretøjerne på markedet, og her udfylder mødestedet eComExpo en vigtig funktion i at samle innovationer, investeringer fra myndigheder og de store flådeejere på ét og samme sted for to intensive dage 26.-27. oktober 2023.

Det mere end 7.000 kvadratmeter store udstillingsområde suppleres af udendørs udstillingsarealer og en testsløjfe i direkte tilknytning til udstillingshallerne, hvor udstillere, der ønsker det, kan lade besøgende prøvekøre forskellige køretøjer.