eComExpo People

Velkommen som udstiller på eComExpo. Det største mødested for en fossilfri transportbranche 

Den 24.-25. oktober 2024 i Bella Arena i København. 
 

Som udstiller på eComExpo har du adgang til markedets vigtigste meningsdannere og beslutningstagere, når det kommer til omstilling af transportbranchen hen mod en fossilfri fremtid. Her finder du dem, der ser fremad inden for vejtransport, skibsfart, luftfart og ladeinfrastruktur. Alt fra politikere og beslutningstagere til nye smarte startups og ikke mindst brugerne. Det er også her, du finder strategiske samarbejdspartnere, netværker og lærer andre at kende. Lytter til indlæg og debatter på scenen, får inspiration og prøver køretøjerne og mærker teknologien i virkeligheden. 

Vi byder alle kategorier af fossilfrie erhvervskøretøjer velkommen. Lige fra pakkecykler og varevogne til lastbiler, busser og entreprenørmaskiner og den tilhørende infrastruktur. 

Scenen byder på et tætpakket program i løbet af messens to dage. Udstillingshallen har også flere forskellige møde- og konferencelokaler. Her er der flere muligheder for at invitere dine egne kunder eller samarbejdspartnere til egne aktiviteter – små møder, workshops, rundbordssamtaler eller morgenmad/frokost. 

Bella Arena tilbyder 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, der er velegnet til store køretøjer. Standplads bookes pr kvadratmeter. Udgifter til gulvtæppe strøm, belysning, standdekoration mv er ikke inkluderet i standlejen. Disse services kan fx. leveres af Bella Center.  

Udstillingsområdet i hallen suppleres af et udendørs udstillingsområde og en kort testkørselsrute i lokalområdet for dem, der ønsker at tilbyde prøvekørsel af deres køretøjer. For aktuelle opdateringer om eComExpo kan du følge os på LinkedIn. Alt det du som udstiller synes er spændende og vigtigt at fortælle om, vil vi hjælpe dig med at udbrede. 

Billetter til publikum bliver sat til salg fra sommeren 2024. Der er gratis adgang til den streamede konference via arrangørens kanaler. 

Open Space

Open Space er til dig, der ønsker en fleksibel udstillerløsning uden omfattende forarbejde. I dette område står du sammen med andre udstillere og har mulighed for at afholde møder i et fælles åbent loungemiljø.

Kontakt

Udfyld formularen nedenfor. Eller send os en direkte e-mail for mere information:

 

Jens Sohl Jensen, Regional Sales Manager
Telefon +45 4118 0230
jens.sohl@elife.se

Camilla Messer Thomsen, Brand Ambassador
Telefon +45 4055 3008
camilla@elife.se