Velkommen som udstiller på eComExpo. Det største mødested for en fossilfri transportindustri…

Den 26.-27. oktober 2023 på Bella Arena i København

Som udstiller på eComExpo møder du markedets vigtigste beslutningstagere, når det kommer til at transformere transportbranchen til en fossilfri fremtid.

Her finder du dem, der ser fremad inden for vejtransport, skibsfart, luftfart og ladeinfrastruktur. Alt fra politikere og beslutningstagere til nye smarte start-ups og ikke mindst brugerne.Det er også her du finder strategiske samarbejdspartnere, netværker og får inspiration, lytter til seminarer og debatter og lærer andre at kende, prøver køretøjerne og mærker teknologien i virkeligheden.

Kontakt

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os.

  Eller du kan e-maile vores salgsrepræsentanter for mere information:

  Jens Sohl Jensen, Sales and Marketing Manager – Danmark
  Telefon: +45 4118 0230
  Send en mail til Jens

  Camilla Messer Thomsen, Country Director – Danmark
  Telefon +45 4055 3008
  Send en mail til Camilla

  97%

  Ja faktisk, du læste rigtigt. 97% af de 200 respondenter, der besøgte premieren på eComExpo i Stockholm 2022 og blev spurgt, om de ville vende tilbage i 2023, svarede klart JA! på spørgsmålet. Se filmen fra Stockholm 2022, der opsummerer premieren!

  Vi byder velkommen til alle kategorier af elektrificerede brugskøretøjer, lige fra elektrificerede pakkecykler til lastbiler, busser og entreprenørmaskiner med tilhørende infrastruktur.

  Scenen byder på et tætpakket program i løbet af messens to dage. Ovenpå udstillingshallen ligger flere forskellige møde- og konferencelokaler. Her er der flere muligheder for at invitere dine egne kunder eller samarbejdspartnere til egne aktiviteter – små møder, workshops, rundbordssamtaler eller morgenmad/frokost.

  Bella Arena tilbyder 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, der er tilpasset store køretøjer takket være glat ind- og udstigning.
  Standplads bestilles pr kvadratmeter. Tillægsomkostninger som el, belysning, standdekoration mm kommer i tillæg til standlejen. Prislisten tilpasses efter udstillingsgenstandenes størrelse.

  Udstillingsområdet suppleres af udendørs udstillingsområder, en testbane lige uden for arenaen for dem, der ønsker at prøvekøre deres køretøjer.

  Billetter vil blive sat til salg fra sommeren 2023. Der tilbydes gratis adgang til streamede seminarer via arrangørens kanaler.

  Fakta:

  Hvornår?
  Den 26.-27. oktober 2023.

  Hvor?
  Bella Arena i København
  www.bellacenter.dk

  Omfang?
  7.000 kvadratmeter udstillingsplads, scene med et tætpakket program gennem hele messeperioden.