Norlys collage

Dobbelt elbilmesse i Bella Center i oktober. Norlys går ind som hovedsponsor

af | 2024-05-22 | nyheter

Efter succesen i 2023 bliver der også i år to messer for elektriske køretøjer i Bella Center i slutningen af oktober. eCarExpo for personbiler og eComExpo for kommercielle køretøjer tiltrak sammen over 23.000 besøgende sidste år. I år går Norlys ind som hovedsponsor i begge messer.

Elbilmessen eCarExpo er blevet en etableret del af den danske bilbranche, og sidste år slog den alle rekorder, hvad angår både udstillere og besøgende. Samtidig var det første år, at eComExpo, som har fokus på kommercielle køretøjer, blev afholdt i Danmark. De to messer arrangeres nu igen den sidste weekend i oktober i Bella Center, og denne gang er Norlys gået ind som hovedsponsor.

“Det skal være nemt at være elbilist i Danmark – både når du skal finde lademuligheder, men også når du faktisk lader bilen. I Norlys hjælper vi elbilister med netop det, hvad end de lader hjemme eller på farten, og derfor er det helt oplagt, at vi nu indtager en større rolle ved de kommende elbilmesser,” siger Ellen Trolle, der er Vice President for eMobility i Norlys.

“Vi glæder os især til at fortælle endnu mere om Norlys’ ladeparker, som vi netop har åbnet den første af, og som vi har designet med fokus på at skabe ladeglæde for elbilisterne. Her vil både børn og voksne blandt andet kunne gå på opdagelse i installationer fra Experimentarium, hvor de kan jagte den gode energi, mens Norlys’ lynladere gør bilen klar til næste stræk. Vi mener nemlig, at ladetid skal være lig med kvalitetstid, hvis vi skal have endnu flere danskere til skifte til elbil.”

eComExpo afholdes 24.-25. oktober, og eCarExpo 25.-27. oktober. 25. oktober er der fælles branchedag, og billetten gælder til begge messer.