eComExpo collage pic1

eComExpo – Hvor transportbranchen mødes for en klimaneutral fremtid!

af | 2024-06-10 | nyheter

eComExpo er den førende fagmesse for en fossilfri transportsektor, hvor alt inden for bl.a. elektrificering af den kommercielle transport samles. At udstille på eComExpo giver virksomheder inden for transportsektoren en enestående mulighed for at bidrage til at øge tempoet på den grønne omstilling. Her møder du beslutningstagere, oplever en positiv atmosfære og drager fordel af synergierne med den samarrangerede eCarExpo, messen for elektriske personbiler. Messen er godt på vej til at blive det centrale mødested for branchen, hvor udstillere kan maksimere deres synlighed, skalere deres forretning og styrke deres tematiske relevans.

Den rigtige målgruppe med beslutningsret

Som udstiller på eComExpo får du direkte adgang til et publikum af beslutningstagere, der kan forvandle interesse til konkrete forretninger. Næsten 50 procent af de besøgende har indflydelse på eller fuld beslutningsret over indkøb af køretøjer og ladeinfrastruktur. eComExpo tiltrækker et kvalificeret og erfarent publikum med nøglepositioner inden for deres organisationer.

Brancherepræsentationen på eComExpo består af omkring halvdelen fra sektorer som ladeinfrastruktur og konsulent- eller servicevirksomheder, som er afgørende for transportsektorens grønne omstilling.

Positiv oplevelse og lyst til genbesøg

eComExpo efterlader de besøgende med et meget positivt helhedsindtryk og de ser det som et værdifuldt mødested for branchen. Sceneindslagene især får høje karakterer for deres kvalitet og relevans, hvilket tiltrækker et publikum, der er interesseret i at lære nyt og udvikle sig inden for området.

eComExpo tilbyder en personlig og fokuseret oplevelse, som muliggør dybere samtaler og udvidelse af netværk. Et overvældende gav udtryk for, at de gerne ville vende tilbage til eComExpo i 2024, især med begrundelse i at messen fortsætter med at vokse og udvikle sig. Dette er en vigtig indikator på messens potentiale til at blive et årligt højdepunkt i branchen.

Synergi med eCarExpo

En faktor, der blev fremhævet som en succes, var samarrangementet med eCarExpo. De fleste besøgende på eComExpo var opmærksomme på eCarExpo i den tilstødende hal, og mange havde planlagt at besøge begge begivenheder. Koblingen mellem de to messer skaber en synergieffekt hos publikum.

For virksomheder, der ønsker at være i front inden for transportsektorens udvikling og få direkte adgang til nøgleaktører og beslutningstagere, er eComExpo et fremragende valg.

Deltag og vær med til at forme fremtidens klimaneutrale transportløsninger – book en stand her!