eCom PostNord 2000x700

PostNord skifter dieselbilerne ud med elbiler i Hovedstaden

af | 2023-03-30 | nyheter

Når privatkunder og mindre erhvervsdrivende på Frederiksberg og i store dele af København vælger hjemmelevering med PostNord, vil det fremover være en elbil der triller ind foran hoveddøren.

 Nu er PostNords dieselbiler på Frederiksberg og i store dele af København skiftet ud med elbiler. 

 – Som stor logistikvirksomhed er det vigtigt for os at bidrage til en grønnere forsyningskæde. Med udskiftningen fra dieselbiler til elbiler kan vi sikre en mindre udledning af CO2 og miljø- og sundhedsfarlige stoffer på de pågældende ruter, siger Stine Sander, Pakke- og Kommunikationsdirektør i PostNord Danmark. 

 PostNord har et mål om at være fossilfri i 2030, og siden 2009 har PostNord reduceret sin CO2-udledning i Danmark med 70 procent. Senest i 2027 vil PostNord omdele last mile helt emissionsfrit.  

 Ved udgangen af 2022 fik PostNord Danmark 100 nye Mercedes-Benz eSprinter eldrevne varevogne, og i dag har PostNord mere end 220 elbiler på vejene dagligt. Målet er at al hjemmelevering i landets fire største byer bliver omdelt i elbiler ved udgangen af 2023.

Den 26.–27. oktober i Bella Center afholdes Danmarks første messe, der udelukkende fokuserer på den grønne omstilling inden for transportbranchen. Her vil man kunne møde både eldrevne køretøjer, ladesystemer och nye tekniske løsninger. Derudover vil man kunne møde mange forskellige virksomheder og konferenceindlæg.”

 

 
Postnord liten