Partners picture

Udtalelser fra vores partnere

Danske bilimportører logo

”Vi samler centrale aktører i den danske mobilitetsbranche – lige fra bilimportører og producenter til ladeoperatører og finansierings- og leasingvirksomheder. Fremtidens mobilitet er fleksibel og grøn, og vi ønsker at fjerne barrierer for den videre udvikling i den retning.”

Drivkraft Danmark logo

”Drivkraft Danmarks medlemmer leverer energien til transporten i Danmark, og har derfor et særligt ansvar for at gøre grønne visioner til hverdag ude hos slutbrugerne. Drivkraft Danmarks ladeoperatører investerer massivt i udrulning af ladeinfrastruktur til både den lette og tunge transport. Vi kæmper for transparente priser, nem betaling og et åbent ladenetværk for forbrugeren.”

Dansk Erhverv logo

”Transportsektoren spiller en helt afgørende rolle i den grønne omstilling og derfor er vi i Dansk Erhverv glade for samarbejdet med eComExpo om at sætte fokus på de muligheder, der er for at elektrificere transportsektoren yderligere. I Dansk Erhverv arbejder vi nemlig for, at Danmark ikke bare bliver verdens bedste land at drive virksomhed i, men også verdens bedste til grøn omstilling.”

DI Bilbranchen logo

”Grøn omstilling af bilparken er en enorm samfundsopgave, der blandt andet kræver, at både private bilejere og erhvervslivet løbende holder sig orienteret om de muligheder, bilindustrien udvikler. Derfor støtter vi igen i år op om eComExpo og eCarExpo.”

Elbil Viden.dk logo

Hvor elbilviden.dk er danskernes online adgang til en samlet, neutral viden om elbiler og ladeinfrastruktur, så er eComExpo muligheden for fysisk at se elkøretøjer og tale med aktører på markedet. Derfor er partnerskabet mellem eCom og elbilviden.dk særligt relevant, da begge løfter danskernes viden, når de skal tage beslutninger om at investere i el – uanset om det er en privat elbil eller en ny vognpark og lademuligheder i en virksomhed eller kommune.”

Cowi logo

“COWI arbejder hver dag for at understøtte et fremtidig bæredygtigt samfund. Det er afgørende både for os som rådgivere inden for transport- og bygge- anlægssektoren samt vores kunder, at vi har mulighed for at komme helt tæt på de konkrete, grønne løsninger, som findes derude. Partnerskabet med eComExpo er vigtigt for os, fordi den giver os endnu bedre mulighed for at understøtte udbredelsen af viden om fremtidens grønne løsninger og er med til at sikre den konkrete omstilling hos vore kunder.”